Consult

Mireille Weet Meer

boek direct een consult bij Medium Mireille!

Er is keus uit diverse soorten consulten:

Het is altijd verstandig om voor u zelf van te voren een vragenlijst te maken. Neem gerust een memo recorder of pen en papier mee, of vraag hiernaar. Memo recorder mag worden gebruikt en is toegestaan mits: voor uw eigen privé gebruik en mag nimmer in openbaar worden gebruikt tenzij hier schriftelijk overeen is gekomen met Mireille van Rijn.

Schrijf eventueel en desgewenst uw vragen van te voren op, zodat u deze niet vergeet. U kunt ook foto’s, persoonlijke voorwerpen of sieraden (een ketting, horloge, ring) meenemen. De praktijk is gevestigd in Pijnacker.(Z-H)

Kom op tijd!

Er is gebleken dat mensen vaak te laat komen (kunnen de weg niet vinden, hebben het adres niet opgeschreven, zijn het telefoonnummer kwijt etc etc) en wel verwachten dat het consult volledig gedaan kan worden. Sommige mensen verwachten dat het consult dan toch een vol uur kan duren en/of minder hoeven te betalen.

Helaas zit er vaak al weer iemand na jou gepland. Het tijdstip van afspreken is het tijdstip dat het consult van start gaat (exclusief koffiezetten 😉 )

Kom je onverhoopt toch later? Bel dan even naar de praktijk +31 (0)6-18515810 Misschien kan er nog iets geschoven worden…

LET OP!

Als je een aanvraag of bestelling hebt gedaan en je wacht op een antwoord via e-mail. Check dan ook je spambox of ongewenste inbox.