Contact

LET OP! Als je een email antwoord van mij verwacht, kijk ook in je ongewenste mail of spambox.

Vul het contactformulier in voor vragen over een consult, of het maken van een afspraak!

Contact met Mireille

 

Bevestiging

Je kunt ook bellen of whatsappen naar: +31(0) 6-18515810 op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur! Dit nr is uitsluitend bedoeld voor het maken van afspraken (telefonisch, in de praktijk te Pijnacker of via e-mail), niet voor consult-vragen.

📹 🌟Media en/of zakelijk: Stuur i.p.v. (of naast) een whats app een sms naar 06-18515810. Deze ontvangt Mireille dan ook direct op haar privé-zakelijke nummer.

Neem ik niet op? Stuur dan een smsje of whatsapp bericht! – Voicemail wordt NIET beluisterd!

Via www.puurmedium.nl kun u terecht voor direct een telefonisch consult met Mireille of een van haar collega’s, maak gerust een belafspraak via e-mail met Mireille.

Mireille van Rijn is onderneemster, Spiritueel coach vanuit de tarot & Astrologie  haar Mediumschap, enorme levenservaring en gebruikt ook haar Helderziende, Voelende, Wetende, Horende, en Ruikende kwaliteiten. Nuchterheid is haar als ondernemersdochter met de paplepel ingegoten. Toch was en is zij een zeer fijngevoelig mens met enorm empathische en invoelende kwaliteiten waar zij niet om heen kan en ook zeker niet voor zichzelf kan houden. Ze is eigenaresse van het spirituele platform www.puurmedium.nl en heeft voorheen ook een succesvol platform opgezet: De Spirituele Poort’ Dat was zo succesvol dat deze na een aantal jaren is verkocht aan een produktiebedrijf in Hilversum waar zij direct als produktmanager in dienst voor een periode is getreden. Na een poosje begon het weer te kriebelen en heeft Mireille gewoon weer een nieuw platform opgericht gemaand: “Puur Medium”. Lees ook het interview in ParaVisie.

Zeer heldere en directe levenscoach

Dit alles bij elkaar maakt Mireille tot een zeer heldere en directe levenscoach die binnen korte tijd de vinger op zere plekken weet te leggen om helderheid en inzichten te geven in jouw persoonlijke situatie. Niets is haar vreemd en met haar fijngevoeligheid en nuchtere kijk gecombineerd krijg jij inzicht, inspiratie en kun je vooruit met haar daardoor gedeelde kennis over jou. Of je haar nu raadpleegt over een liefdessituatie, een zakelijke keuze, het aannemen van nieuwe mensen astrologie) Het emotioneel functioneren van iemand, en of iets waarheidsgetrouw is, Mireille kijkt door bijna alles heen. Ondertussen zijn de kaartleggingen op You Tube van Mireille zo’n Hype dat ze zich als spiritueel teacher ook inzet om aan andere haar kennis o ver te dragen. Ook kun je bij Mireille terecht voor het contact met een overleden spirit.

Je kunt bij Mireille terecht voor een persoonlijk consult in de praktijk, een direct telefonisch consult en Spirituele cursussen. Mireille heeft een You Tube kanaal waar menigeen haar weet te vinden voor haar maandelijkse GRATIS  Tarot sterrenbeeld-kaartleggingen en Volle & Nieuwe Maan readingen.

Telefonische consulten kunnen uiteraard ook op afspraak!
Mensen uit heel Nederland, België en buitenland (o.a. U.S.A,  Spanje, China, Duitsland, Turkije, U.K ) waaronder  het bedrijfsleven, Bekende Nederlanders, particulieren, ouders, collega’s benaderen Mireille voor een persoonlijk (in de praktijk) of telefonisch consult over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Meer over Mireille lezen? Klik hier

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Mireille Weet Meer

Tel: +31-(0)6-1851 5810
Mail: contact@mireilleweetmeer.nl
De handelsnaam van ons bedrijf is: Mireille Online
Onze domeinnaam is https://mireilleweetmeer.nl/
Ons vestigingsadres:
Salamanderweide 14
2643 LV Pijnacker
KVK: 60431423
BTW: NL002024503B26
IBAN : NL53 RABO 0148 5228 82 t.n.v. Mireille Online

*U kunt na het maken van een afspraak ook de wandelroute vanaf het metrostation even bij mij opvragen. Ik stuur deze via whats app met een duidelijke beschrijving.