Meer over Mireille

Mireille draagt de betekenis verwonderlijk en inmiddels heb ik in mijn leven voor vele wonderen mogen staan.

Ik ben inmiddels al ruim 15 jaar spiritueel levenscoach en teacher. (en vanaf mijn 19e onderneemster)  Ik gebruik daarbij mijn mediamieke invoelende talenten, de tarot en lenormandkaarten op mijn eigen unieke wijze –proef op de som-methode-. Ik heb de basisopleiding Astrolgie ondertussen voltooid bij Sandra Jansen van Galen.

Daarnaast volg ik nu de vakopleiding psychologische en spirituele astrologie bij Peter Saarloos.
Mijn 1e en 2e  certificaat heb ik inmiddels op zak en volg ondertussen het 3e leerjaar.

Wat ben je dan eigenlijk, hoor ik je denken? Eigenlijk maakt de naam niet uit. Spiritueel levenscoach is allesomvattend en je kunt dan ook bij mij terecht voor de meest uiteenlopende kwesties en onderwerpen. Het maakt mij niet uit waar je voor komt en wat ik moet inzetten om jou te geven waardoor jij verder kunt. Als je maar verder kunt!

Ik heb veel levenservaring op veel gebieden, ik ben opgegroeid in een nuchter ondernemersgezin als hoog gevoelig persoon en had moeite met allerlei opgelegde systemen. Ik zat meer in mijn eigen wereld dan waar ik moest zijn. Op mijn 12e jaar wist ik al dat ik bloemist wilde worden en op mijn 19e startte ik na de bloemenvakopleiding en een aantal jaar werkend leren mijn eerste bedrijfje: “Bloemenatelier Fleureille”
Na een aantal jaar bracht het lot mij in Limburg en daar startte ik met mijn toenmalige partner een horecabedrijf met ruim 100 zitplaatsen ( in de zomer)  waar we bekend stonden om onze eigengemaakte producten. Keukenervaring had ik niet, maar wel kookles gehad op school en die lessen waren niet voor niets geweest. En als oud-bloemiste kwam het met het opmaken van de borden ook vanzelf goed. 

Ondertussen had ik in 1 jaar tijd 2 ernstige ongelukken gehad waardoor mijn heldervoelen en weten als een vulkaan openbarsten en wist ik mij geen raad met al deze indrukken. Ik heb deze op dat moment ook enorm onderdrukt. Ik was te jong om al met zulke materie bezig te zijn en ondertussen werd ik moeder van mijn zoon. 2 jaar voor mijn zwangerschap liet het universum mij al zien dat ik zwanger zou worden van de vader van mijn zoon en als hij 2 jaar zou zijn ik hem alleen zou opvoeden. Daar wilde ik al helemaal niks van weten en had het nog harder weggeduwd. Uiteindelijk zo gezien zo gebeurt! 

In 2007 heb ik mijn eigen spirituele platform ‘De Spirituele Poort van Mireille Weet Meer’ opgericht en zeker niet zonder succes. Na bijna 5 jaar werd dit bedrijf overgenomen door een productie bedrijf in Hilversum (wat ik enkele maanden na de start van dit platform al ingegeven kreeg, maar niet wilde geloven)  en ben ik een half jaar in dienst geweest als produktiemanager bij ditzelfde bedrijf. Toch kriebelde het opnieuw en heb ik het spirituele platform www.Puur Medium.nl opgericht.

Ik ben als of naast coach o.a. Medium en Paragnost, (dat is niet hetzelfde) Helderziend, Voelend, Wetend, Horend, en Ruikend, ook gebruik ik in combinatie van deze gereedschappen de tarot en Lenormandkaarten en heb hierin mijn eigen methode ontwikkeld zodat ik mijn ingevingen kan controleren, en daarna met het een kaartendek het andere kaartendek kan bevestigen. Met mijn zon in Maagd is het niet onlogisch dat ik graag controle heb en zeer leer en nieuwsgierig ben op mijn manier. Controle over mijn waarnemingen noem ik dat. Ik moet immers vertrouwen op wat ik weet, voel en zie en het is niet te googlelen.  Datgene dat ik vertel kan impact hebben op de ander en grote gevolgen hebben, dus doe ik mijn werk graag goed. Ik ben zeer direct in mijn communicatie en dat kan soms als confronterend worden ervaren, toch heb je er niets aan al sik met je meepraat in wat jij wilt horen. Waarheid is de snelste route. Ondertussen heb ik ook de smaak te pakken van de Astrologische wereld en is dat een enorme verrijking van wat ik al weet en kan bieden.

Aan alleen toekomst voorspellen ben je niet geholpen, maar kennis is wel macht. In de zin dat als jij vooruit kunt kijken je ook kunt regeren. Maar als jouw mind niet lekker zit, heeft dat weer invloed op het scheppingsproces. Dus bij mij krijg je een coachingsconsult met een vleug toekomst en vooral een heleboel inzicht en inspiratie. Jij druk graag op jouw creatieknopjes en duw je graag in de wet van aantrekkingsscheppingskracht. Jij bent uiteindelijk wel zelf de schrijver van je eigen leven, naast datgene dat al vast ligt te gebeuren. Wij hebben niet voor niets een eigen wil gekregen en het is ook de bedoeling dat je daar gebruik van maakt. 

Je kunt bij mij terecht voor een persoonlijk consult in de praktijk, een direct telefonisch consult, workshops, lezingen en cursussen.  Telefonische consulten kunnen uiteraard ook op afspraak!

Mensen uit heel Nederland, België en buitenland waaronder  het bedrijfsleven, particulieren, ouders,collega’s   benaderen mij voor een persoonlijk (bij mij in de praktijk) of telefonisch consult voor de meest uiteenlopende onderwerpen, thema’s en eventuele problemen. 

U kunt daarbij denken aan:

 • Spirituele coaching
 • Astrologie
 • Kwartaal, half jaar en jaarreadingen middels audio.  Inzicht, vooruitzicht en inspiratie.
 • Inzicht in emotionele blokkades en daarbij ingeslopen patronen
 • Screenen van (nieuwe)werknemers , Astrologie en talenten en verborgen valkuilen
 • Hulp bij opstarten klein-bedrijf, problemen (ook in bedrijfsleven) worden in korte tijd herkend, gezien en benoemd zodat men niet in de bekende spiraal blijft dwalen, maar directe handreikingen aangeboden krijgt.
 • Hulp bij hooggevoeligheid, Hooggevoleige kinderen en begeleiding van: nieuwe tijdskinderen, nieuwetijdsmensen
 • Jouw eigen spirituele ontwikkeling
 • Power-reading, ontdek je eigen kracht en talent! 
 • Contact met overledenen
 • Toekomst indicatie, let op ik heb geen glazen bol, ik lees energie in een proces waardoor ik vooruit kan kijken.
 • Loskomen destructieve relaties
 • Help, waarom overkomt mij dat iedere keer opnieuw situatie? 
 • Leren omgaan met alle yin en Yang in het leven en het positief gebruik maken van alle Yin en Yang dat het leven je aanreikt.
 • Karma

Ik maak gebruik van al mijn talenten met op voorhand respect voor mijn cliënten zonder veroordeling.

Tijdens een consult check ik eerst uw energiebalans, voor ik aan de slag ga met uw vragen. *Dit mede om mij te verwittigen dat ik niet uw wensgedachte oppik en uitspreek!

Ook zullen er regelmatig columns e.d. geplaatst worden om een kijkje in mijn keuken te krijgen, of in mijn dagelijks bestaan als Mireille.

Op de pagina Media kunt u over mijn werk van alles terugvinden.
Kijk voor alle mogelijkheden en tarieven op de pagina consult en contact.
Ook is er aan een pagina met referenties gedacht. Als u een referentie stuurt, wordt dat zeer op prijs gesteld.

Interview met Mireille

Toverpilletje

‘Ik heb door mijn eigen weg geleerd dat als we dát niet doen we ons verdere leven bezig zijn met in al onze relaties alsnog de erkenning en bevestiging te krijgen die we als kind van onze ouders niet kregen. Als we niet oppassen vechten we onze verdere leven gevechten op de verkeerde plek zonder dat we dat beseffen. Maar als je het beetje bij beetje lukt om meer begrip te krijgen voor jezelf met héél je hebben en houden, je niets meer in jezelf ontkend of afwijst, en je echt zelfcompassie kunt hebben, dan heb je een enorme sterke basis. Kijk, eigenwaarde is geen toverpilletje en zorgt er ook niet voor dat je nooit meer struikelt. Maar het zorgt wél voor veerkracht en vertrouwen, en voor de moed om altijd weer op te staan als je weer eens even tegen de grond gaat’.

Geen superwoman

‘Ik ben een medium maar geen superwoman’ zegt ze met veel nadruk en met een grote lach. ‘Ik ben een ondernemer, voel de enorme verantwoordelijkheid en de taak om iets met mijn helderweten en helderzien te doen, en ben ook nog eens een alleenstaande moeder.

Dat zorgt in mijn leven ook af en toe voor de nodige stress, frustratie en (zelf)twijfelmomenten. Dan denk ik: doe ik het wel goed? Ben ik niet teveel op mijn werk gericht, komt mijn zoon niet tekort? En ook mijn lijf schreeuwt af en toe: help, ik wil tijd en rust en even geen afhaalchinees maar gezond voedsel en áándacht! De kunst is denk ik – en dat hou ook ík mijzelf dan weer voor- om juist op die momenten die gevoelens niet te willen bestrijden maar er gewoon te laten zijn.

Alleen jij kunt het doen

Een uurtje met Mireille van Rijn praten is eigenlijk te kort. Maar als ik kort zou moeten zeggen wat haar missie is, dan zou mijn antwoord zijn: haar missie is mensen wijzen op hun zelfverantwoordelijkheid. En ze te laten zien dat ze tot veel meer in staat zijn dan ze voor mogelijk houden en veel meer schepper zijn van hun eigen lot dan ze zelf beseffen. En dat eigenwaarde en zelfacceptatie daarin een alles bepalende factor zijn. ‘Ja, dat zeg je mooi’, antwoord Mireille tot slot. ‘Ik kan veel zien, ook in de toekomst kijken. Maar ik zeg altijd tegen cliënten: alleen jíj kunt het doen’.

The guru in you

‘Je werkelijke scheppingskracht vrijmaken vraagt van je dat je contact maakt met de negatieve, destructieve, zelfsaboterende kant in je’, gaat Mireille verder. ‘Bevecht hem niet maar laat hem begripvol toe. Kijk er eerlijk en zonder oordeel naar. Je namelijk zo vaak naar De Spirituele Poort bellen als je wilt en net zo lang door mij of andere consulenten van ons gecoacht worden als je wilt, maar kunt je vermogen tot verandering echt alleen maar in gang zetten als je ontdekt op welke manier jij zélf ‘nee’ zegt tegen dat wat je ten diepste verlangt. Je kunt dus echt niet om zelfonderzoek heen. Uiteindelijk schuilt de enige echte goeroe in jezelf’.