Mireille in de media

Mireille op TV en in de Media: Hieronder treft u een overzichtje van radio, Tv en  bladen  waarin Medium Mireille van Rijn haar medewerking heeft verleend. Inmiddels is Mireille in binnen en buitenland een begrip geworden op het gebied van “Spirituele” coaching en haar medium-consulten.

Supertrots op mijn favoriete voetballer Mitchell Dijks

(we grappen met elkaar dat hij mijn favoriete voetballer is en ik zijn favoriete medium-coach)

Ik kijk zelden voetbal, maar dat hoeft in deze ook niet. Uiteraard probeer ik nu wel de wedstrijden van Mitchell te kijken… en straal ik van oor tot oor als ik em NU weer zie shinen op het veld.

Ik mag dit posten met zijn toestemming:
Mitchell Dijks zit weer helemaal in zijn power en hoewel ik geen ‘echt’ echt verstand van sport heb ( ik hou mij er gewoon niet enorm mee bezig- vroeger wel zelf veel gesport) maar wel van mindset, blokkades en onze ‘spirit’ is Mitchell na enkele sessies met mij ook op mijn aandringen gaan mediteren en nu vraagt de Italiaanse krant wat zijn geheim is. 💪🏻🍀🙏🏻

Trots op Mitchell Dijks!

Vertaling krantenartikel:

Bologna, het geheim van Dijks’ wedergeboorte is meditatie

Tegen Sampdoria twee assists en veel racen. Nu hij het tafereel heeft teruggevonden, wil hij van kracht naar kracht gaan
Bologna, het geheim van Dijks’ wedergeboorte is meditatie © Getty Images
● 14.04.2022 12:03
BOLOGNA – Hij heeft het toneel overgenomen en wil het nu niet meer kwijt. Mithcell Dijks verdediger van Bologna is niet langer een roestige, onhandige en ondergelopen tractor. Hij werkte veel aan mediation, ademhaling en het hoofd. Mihajlovic hielp hem ook in een videogesprek na de wedstrijd tegen Milan en zei hem op deze weg door te gaan. Tegen Milan en Sampdoria werd de echte Dijks herzien, twee assists, progressies langs de flank, go-and-go, cross, tackle, header, heel. Het laatste was ook de wedergeboorte van het team, dat na vijf kampioenschapsrondes terugkeerde naar succes. De wedstrijd tegen Sampdoria gaf hem het toneel terug en de kracht om een ​​hoofdrolspeler te zijn. Vanaf hier wordt de Nederlander veel gespeeld, praktisch alles. Uiteindelijk zeven wedstrijden, allemaal goed om de club ervan te overtuigen dat hij de juiste man is, degene om op te wedden, de speler die nog jaren goed zal zijn. Probleem: het contract. Die van de Nederlandse vleugelverdediger loopt volgend jaar af, in juni 2023. Hij zou graag vernieuwd worden, misschien wel voor twee jaar: Bologna is een dimensie die hem te veel bevalt.

Facebook LIVE Stream:

Mireille zal komende tijd regelmatig terug te zien zijn op de Facebookpagina van Puur Medium®.
Mireille is dan live aanwezig om vragen te beantwoorden van haar kijkers. Live stream uitzending bijwonen? Klik dan hier voor de verschillende Facebookpagina’s om deze te liken, zodat u direct een melding ontvangt zodra Mireille Live is.
Facebook: Medium Mireille van Rijn
Facebook: Puur Medium

LINDA TV:

Medium Mireille geeft voor Linda TV voorspellingen over 2018:
Rond 21 December 2018 komt Linda TV naar buiten met o.a. Voorspellingen 2018 van Medium Mireille van Rijn. Ga hier naar Linda.tv om de video te bekijken!
Of ga hier naar de Facebookpagina van Mireille van Rijn Medium

Nu al uitgekomen!
Waaronder:

*Het zal er om hangen betreft de verloving van Prins Harry en in het huwelijk zal treden 2017/2018.
*De familie Hazes legt hun ruzie bij!

ParaVisie Magazine

Editie februari / maart 2021: interview met Mireille: “Mijn zoontje vertoonde zich als vallende ster”

‘Als ik met iemand praatte, hoorde ik tegelijkertijd zijn of haar gedachten. Gekmakend!’

Eerdere edities ParaVisie

Mireille voorspelt o.a. 2018, 2016 en 2015 in het magazine ParaVisie.

10 maart 2017 lag het magazine in de winkel.

Formule 1 Magazine

Mireille van Rijn deed voorspellingen voor Formule 1 magazine.

Ze weet dat er lacherig over haar beroep wordt gedaan. Mireille van Rijn heeft ermee leren leven, maar voor haar is het bittere ernst. Ze beschikt naar eigen zeggen over een gave, als medium en paragnost.

Veel mensen, ook bekende Nederlanders, consulteren haar, met soms verbluffende resultaten. Zo voorspelde ze eind 2015 opmerkelijke gebeurtenissen, zoals het bloedbad in Istanboel, het vertrek van dj Giel Beelen en de politieke heisa rond de Teeven-deal.

Om het nieuwe seizoen in te luiden, benaderen we haar voor een vooruitblik. Ze kent Max Verstappen van naam, maar verder is de Formule 1 voor haar onbekend terrein. Lewis Hamilton, Fernando Alonso of Daniel Ricciardo? Nooit van gehoord.

Het enige dat ze verlangt om antwoorden te kunnen geven, zijn foto’s van de coureurs waarop hun ogen goed zichtbaar zijn, plus hun voornaam en geboortedatum. We nemen er acht mee, luisteren aandachtig en vragen er lustig op los.