Mireille in de media

Mireille op TV en in de Media: Hieronder treft u een overzichtje van radio, Tv en  bladen  waarin Medium Mireille van Rijn haar medewerking heeft verleend. Inmiddels is Mireille in binnen en buitenland een begrip geworden op het gebied van “Spirituele” coaching en haar medium-consulten.

Facebook LIVE Stream:

Mireille zal komende tijd regelmatig terug te zien zijn op de Facebookpagina van Puur Medium®.
Mireille is dan live aanwezig om vragen te beantwoorden van haar kijkers. Live stream uitzending bijwonen? Klik dan hier voor de verschillende Facebookpagina’s om deze te liken, zodat u direct een melding ontvangt zodra Mireille Live is.
Facebook: Medium Mireille van Rijn
Facebook: Puur Medium

LINDA TV:

Medium Mireille geeft voor Linda TV voorspellingen over 2018:
Rond 21 December 2018 komt Linda TV naar buiten met o.a. Voorspellingen 2018 van Medium Mireille van Rijn. Ga hier naar Linda.tv om de video te bekijken!
Of ga hier naar de Facebookpagina van Mireille van Rijn Medium

Nu al uitgekomen!
Waaronder:

*Het zal er om hangen betreft de verloving van Prins Harry en in het huwelijk zal treden 2017/2018.
*De familie Hazes legt hun ruzie bij!

ParaVisie Magazine

Editie februari / maart 2021: interview met Mireille: “Mijn zoontje vertoonde zich als vallende ster”

‘Als ik met iemand praatte, hoorde ik tegelijkertijd zijn of haar gedachten. Gekmakend!’

Eerdere edities ParaVisie

Mireille voorspelt o.a. 2018, 2016 en 2015 in het magazine ParaVisie.

10 maart 2017 lag het magazine in de winkel.

Formule 1 Magazine

Mireille van Rijn deed voorspellingen voor Formule 1 magazine.

Ze weet dat er lacherig over haar beroep wordt gedaan. Mireille van Rijn heeft ermee leren leven, maar voor haar is het bittere ernst. Ze beschikt naar eigen zeggen over een gave, als medium en paragnost.

Veel mensen, ook bekende Nederlanders, consulteren haar, met soms verbluffende resultaten. Zo voorspelde ze eind 2015 opmerkelijke gebeurtenissen, zoals het bloedbad in Istanboel, het vertrek van dj Giel Beelen en de politieke heisa rond de Teeven-deal.

Om het nieuwe seizoen in te luiden, benaderen we haar voor een vooruitblik. Ze kent Max Verstappen van naam, maar verder is de Formule 1 voor haar onbekend terrein. Lewis Hamilton, Fernando Alonso of Daniel Ricciardo? Nooit van gehoord.

Het enige dat ze verlangt om antwoorden te kunnen geven, zijn foto’s van de coureurs waarop hun ogen goed zichtbaar zijn, plus hun voornaam en geboortedatum. We nemen er acht mee, luisteren aandachtig en vragen er lustig op los.