Ervaringen met Mireille

Hieronder kunt u de ervaringen lezen van anderen! Wilt u ook een ervaring delen? Dat wordt op prijs gesteld! Via het contactformulier kun u deze versturen.


Linda Dijkstra-Bruyne : Vandaag mijn buro opgeruimd en kwam een geschreven consult tegen van Mireille, van 2 jaar geleden. Zij is echt de enige die het volledig juist had! Ik raad haar zeker aan!


Gabiella:
Ik kom regelmatig bij Mireille en voor mij nooit geen ander meer. Afgelopen jaar is ontzettend zwaar geweest en mede dankzij Mireille die mij hier voor een groot stuk doorheen geholpen heeft een totaal ander mens geworden!! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik haar heb leren kennen en zal nog vaak en regelmatig bij haar terug komen.


Tanja:

Beste Mireille, ik heb je een aantal keren op TV gezien bij Astro TV en daarna bij Linda TV. Ik wilde altijd al eens naar een medium en besloot daarom een consult bij jou te boeken. Ik bent daar zo ontzettend blij mee. Op TV is het al geweldig wat je liet zien, maar in het echt in alle privacy is het helemaal geweldig! Met mijn beroep ligt dat zeker heel gevoelig. Ik ben ontzettend blij met de dingen die je voor mij dag maar ook met je adviezen. Ik kom binnenkort nog eens en neem mijn vriend mee. Ik weet zeker dat hij er net zoveel aan zal gaan hebben als dat ik heb. Je bent een topper!

Dank je wel!

Tanja


NK schreef op 4-1-2018 om 15:12 het volgende:
Ik had via LindaTV een telefonisch consult gewonnen, hoe leuk is dat! Vandaag mijn gesprek met Mireille gehad. Wat bijzonder om te horen dat ze precies de dingen benoemt waar ik op dit moment mee worstel. Fijn om de bevestiging te krijgen dat ik de dingen juist zie en op het juiste pad zit. Ook goede adviezen gekregen op relationeel en zakelijk vlak om obstakels te overwinnen en door te pakken. Voelt echt heel goed. Dank je wel Mireille! Over een tijdje meld ik me absoluut weer. 

Remko:

Lieve Mireille,

Als ondernemer sta ik met beide benen op de grond. Ben niet zo van dat “wollige gedoe”. Mijn vrouw nam me echter mee naar jou, en ik kan je zeggen; ik heb absoluut geen spijt. Je gevoel was helemaal goed, er kwam wat er moest komen. En zelfs die laatste voorspelling, waarvan ik dacht “nou, daar heb je het toch helemaal mis!” , is nu toch ook uitgekomen. Heel bijzonder vind ik het! Ik moet mijn visie over het wollige gedoe zeker herzien!

Ik hoop dat ik nog een keer terug mag komen voor een follow up sessie.

Groet, en ga zo door!

Remko


Joyce: 

Ik heb je voor het eerst gesproken in het programma van astro tv waar jij als medium/paragnost consulten geeft. Ik had mijn vraag nog niet gesteld of jij wist dat het een relatievraag was. Je gaf heel kort en bondig de situatie neer. Ik ben blij om nu ook jouw lijn gevonden te hebben waar ik je ook al gesproken heb maar wat uitgebreider. Ik vind je een absolute topper en naast een goed consult is de vriendelijkheid en humor waar je dingen luchtig mee maakt een verademing. Ik ga je zeker vaker bellen.

Dank Joyce


Jennifer:
Beste Mireille, Van de week een consult van je gehad waar ik heel blij mee ben. Ik bel je al heel lang en was verbaasd dat ik je van de week op astro tv zag. Je voorspelling over de afkoopsom van mijn werkgever zat verbluffend dichtbij het was net iets meer maar zo dichtbij met wat jij gezegd had. Ook hetgeen je als advies gaf over het opzetten van mijn eigen bedrijf neem ik mee. Je was duidelijk en vol humor. De informatie over wat je nog meer in de kaarten zag hoop ik in de toekomst te gaan beleven en dat laat ik je weten. Fijn dat jij bestaat en dat ik je regelmatig kan bellen.

Liefs van Jennifer.


Evelien: 
Ik zag u bij Astro TV en was erg onder de indruk. Verfrissend en in een paar minuten tijd heel veel informatie doorgeven en dat was de aanleiding om u te googlen en u hier te bellen. Puur en eerlijk gaf u inzicht in mijn situatie. Ook wist u als medium contact te leggen met mijn overleden vriend en gaf u dingen aan die u echt niet kon weten. Ik was onder de indruk van uw mediumschap maar ook van de dingen die u aangaf over mijn situatie. Nu hopen dat de toekomstvoorspelling die u gedaan heeft uit gaat komen. Ik wil u heel graag bedanken voor een fijn consult medium Mireille ik kan verder met de door u gegeven informatie. Ik bel zeker nogmaals. Nogmaals mijn dank.

Evelien


Carola:
Hai Mireille en team Puur Medium, Ik zapte vandaag even op de TV en zag je ineens bij Astro Tv voorbij komen! Ik wist even niet wat ik zag. Wat ontzettend leuk. En wat doe je het goed! Precies zoals ik van je gewend bent, Mireille. Ik ken je nu al een aantal jaar en af en toe bel ik je voor een consult. Ik heb met een grote glimlach naar je gekeken. Petje af. Complimenten voor heel team Puur Medium! Naast Mireille heb ik inmiddels ook een paar andere uit dit team gebeld en ik ben erg tevreden.

Groetjes van Carola


Riet:
Hallo Mireille, Ik wil je heel hartelijk danken voor het fijne consult. Ik zag je op TV en heb besloten je naar aanleiding daarvan te bellen. Je bent net zo leuk en goed aan de telefoon als op TV.:) Ik ben nog verbaasd wat je mij over mij en mijn ingewikkelde situatie kon vertellen zonder informatie. Heel knap. Ik heb mijn vriendin jouw naam ook al doorgeven, zij gaat je binnenkort ook bellen.Je bent in één woord: Geweldig!

Heel hartelijke Groet,

Riet B.Renate:

Mireille, het is al even geleden dat ik je gesproken heb. Toch gelukt om je weer eens te bellen. Mijn dank voor je directe consult. Je had in een fractie ‘bewijzen’ uit mijn verleden en ik ben nog steeds onder de indruk van wat je kon zien. Iedereen zou jou eens gesproken moeten hebben. Hopelijk komen de dingen die je voor mij in de kaarten zag en doorkreeg ook snel uit zoals de vorige keer. Je hebt een mooi team en een mooie lijn. Waar ik je vooral een compliment voor wil geven dat je iedereen mens laat zijn en zelf ook puur en menselijk bent. Het geeft een veilig en prettig gevoel met jou te praten en je kunt altijd even lachen met jou. Ga zo door!

Liefs van Renate


Marcella:
“Ik ben altijd al geinteresseerd geweest in spiritualiteit, maar was ook nog wel sceptisch. Woorden van anderen zijn mooi, maar ik moest het persoonlijk ervaren. Er is nu een situatie in mijn leven waarbij een fotoreading mij een mooie manier leek om te kijken wat er gezien zou worden. En ik was werkelijk overdonderd. Mireille zag dingen die ze onmogelijk kon weten. Ze kon precies benoemen op welk punt ik sta en hoe de ander in de situatie staat. Ook gaf zij mij een blik in de toekomst van deze situatie, waarvan ik echt hoop dat die uitkomt zoals zij heeft gezien. Ik vertrouw daarop, omdat wat ze zag over verleden en heden ook klopt. Ik kan hierdoor de onrust in mijn hoofd loslaten en dat gaat mij enorm helpen. Mireille stelt ook geen dubieuze vragen en zegt geen dingen die je wilt horen maar zegt de dingen zoals ze zijn. En daar heb je uiteindelijk veel meer aan. Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet en dat mijn gevoel juist was om naar haar te gaan voor een fotoreading. En ik weet ook naar wie ik terugga als er zich weer situaties voordoen waarbij een reading kan helpen. Mireille dank je wel dat je me zo enorm hebt geholpen.”

Marcella


Terry van Eck:

Schreef op 08-12-2017 het volgende:

Mireille spontaan, open, eerlijk, sympathiek, super medium.
Na een warm onthaal een hele fijne open sessie gehad.
Ook kwam het uit, wonderen bestaan niet maar wel mensen die een zintuig hebben.
Dit is duidelijk bij Mireille aanwezig.
Inmiddels 2x bij haar geweest, en kreeg dingen te horen die zei niet kon weten.
Ik heb mijn dochter ook naar Mireille gestuurd, ben ook zeer benieuwd naar haar ervaring.
Al twijfel ik daar geen seconde aan.
Mireille heeft een gave de ze super gebuikt.
Ik ben zeer blij en tevreden over haar, ga op zeker nog een keer 😉


Jose Luyten:

schreef op 24-5-2016 om 17:16 het volgende:

Lieve Mireille wat een gezellig, ontspannen en vooral mooi consult heb je me gegeven. En dan nog dezelfde dag. Fijn dat je er meteen voor me was. Had ik even nodig! Je sloeg meteen de spijker op zijn kop bij binnenkomst. Een half jaar geleden heb je ons iets verteld waar we niet zo snel een klik mee hadden. ..maar nu in t voorjaar zoals jij al zei kwam het bericht goed binnen. Je had in alle opzichten gelijk. Nu gaf je adviezen en liet me zelf goed nadenken over iets wat ik eigenlijk zelf al voelde. Super zoals jij t verwoord en daarmee meteen een stukje rust creëert. Dank voor je mooie spirituele schilderij..Inderdaad het past helemaal bij bij. Nogmaals dank xxx


Beau

schreef op 24-5-2016 om 11:59 het volgende:

Hallo Mireille, Allereerst mijn complimenten aan jouw team en voor deze website. het ziet er verzorg en duidelijk uit. Jaren geleden, als ik mij niet vergis was het 2010 heb ik je gebeld via De Spirituele Poort. Nu heb ik je hier weer teruggevonden. Je hebt mij toen letterlijk door een zware situatie heen getrokken, wat een kracht en doortastend vermogen. Je hebt mij gewaarschuwd voor een persoon. Daardoor is een oplichting voorkomen, Dat ben en zal ik nooit vergeten. Vaak heb ik nog aan je gedacht. Daarom nu dit bericht. Dat verdien je echt. Ik ben nog verbaasd dat je na het horen van mijn stem mij direct herkende en bijna het hele consult nog wist. Dat is bizar! Hoe doe je dat? Dit verteld mij ook dat je letterlijk echt betrokken bent bij de mensen die je bellen. Nogmaals mijn compliment en dank je wel weer voor het fijne consult. PUUR: Mensen die betrokken zijn, die de waarheid niet uit het oog verliezen, Mensen die mens zijn, met alle erop en eraan. We spreken! Beau


Sandra:

schreef op 9-5-2016 om 21:59 het volgende:

Hi Mireille, Leuk je na zo’n lange tijd weer gesproken te hebben. Wat je mij toen der tijd gezegd hebt is bijna allemaal uitgekomen. Ik vond het fijn je dit te kunnen vertellen en weer zon fijn consult van je te mogen ontvangen. Je bent misschien best direct en draait er geen doekjes om, maar daar hou ik van. Hierdoor heb je mij vorige keer ook uit de put getrokken. Dank je wel nogmaals voor je geduld en eerlijkheid naar mijzelf. Je bent met recht een Puur Medium, maar ook echt een Puur Mens. -What you see is what you get!- Ik heb je leren kennen via De Spirituele Poort. Ik zag je op Facebook in de Live stream. Ontzettend leuk! Wat een fijne lijn heb je weer neergezet. Daar mag je trots op zijn! Ik bel je zeker weer terug en ik hou je in de gaten hoor, op Facebook. Liefs, Sandra


Inge:

schreef op 11-4-2016 om 19:34 het volgende:

tja Mireille wat moet ik nog meer zeggen dan dat je echt heel goed bent in wat je doet. En vooral je inzet en je positieve en eerlijke blik op mijn situatie. Je bent een topper!


Oma L:

schreef op 11-4-2016 om 19:49 het volgende:

Ik heb je al heel wat keren gesproken, Mireille, dat weet je. En niet voor niets. Je bent ervaren, lief en grappig. Bedankt voor al je hulp vorige week, je bent 1 van de weinigen die ik in vertrouwen heb genomen en ik heb erg veel aan ons contact gehad.

Laura


Gonnie:

schreef op 11-4-2016 om 22:53 het volgende:

goede avond ik heb voor de eerste keer meegedaan met de gratis belsessie en kreeg jou aan de lijn spannend en ik wou van alles wel vragen maar alles gaat zo snel maar wat ze zei klopte voor mijn gevoel maar voor ik een andwoord op mn vraag kreeg die me bezig hield ging het piepje vijf min om gaat zo snel en dan blijf je verbouwereerd achter en denkt hoe weet ze dit …had graag nog antwoord gehad maar ja dat zijn de spelregels maar voor de eerste keer heb je me wel versteld doen staan .mischien bel ik nog eens eerst maar even laten bezinken vond het erg leuk bedankt nogmaals.gr gonnie.


Silvia:

Hey lieve Mireille,

Ik ben blij dat jij op mn pad bent gekomen en me hebt geholpen.
Ik zat een ietsipietsie beetje vast en wist niet goed hoe ik verder moest, maar jij hebt me weer een positieve draai gegeven 🙂 je hebt me dingen positief en anders laten inzien en dat is net wat ik nodig had en daarvoor ben ik je heel dankbaar en ik vind je echt een topper!
Je bent een schat van een meid en ga vooral zo door 😉
Jou Healing doet wonderen!

Lieve Groetjes Silvia


Saskia:

Lieve Mireille,

Ik wil je graag bedanken voor je mooie consult! Je hebt me heel veel inzicht gegeven in mijn huidige situatie met de man waarmee ik een ziels-connectie deel. Je hebt me verder laten kijken dan het “aardse plaatje” en me hiermee laten inzien waarom dit op mijn pad is gekomen… Om naar binnen te keren en de connectie met mijn hart en ziel volledig te herstellen. Ik heb er vertrouwen in dat het goed komt, wat de uitkomst ook is! En wat bijzonder ook, dat mijn vader ook even door kwam om “hallo” te zeggen. Ik vind jou een lieve en bijzondere vrouw en ben dankbaar dat jij jouw gaven inzet om mensen zoals ik even op weg te helpen!

Heel veel liefs,
Saskia


Peggy:

Lieve Mireille

Dank je wel voor het fijne en warme gesprek deze ochtend! Zo treffen en zoveel herkenning in de dingen die je zei. Ik ben erg blij met de inzichten die je me gegeven hebt en hoop dat de toekomst veel positieve dingen mag brengen.. het komt zoals het komt ;-) Voor nu ga ik me op mezelf focussen en heel lief voor mezelf zijn ;-)

Veel liefs Peggy


Suzan:

Hallo Mireille..
Bij deze wil ik je nog even bedanken wat jij toen voor mij hebt gedaan, ben er veel verder mee gekomen!! Ik had dat heel erg nodig, mijn leven was toen een grote puinhoop!! Maar ik ben er weer en veel nuchterder en blijer persoon van geworden.
Nogmaals mijn hartelijke dank.


Claudette:

Mireille wandelde op een dag bij me binnen en ik zal haar nooit vergeten, ze is een inspirerende, warme, hartelijke persoonlijkheid, ook lachen we vaak samen, haar bijzondere gave mocht ik onlangs ervaren toen ze mijn ´heksenscheut´ wist te verlichten d.m.v. aanraking en liefdevolle energie!

Claudette
Schoonheidssalon Casiopeia


 

Babette van Veen:

Ongeveer een jaar geleden heb ik Mireille leren kennen, als een warme vrouw met een groot hart en een groot empatisch vermogen. Dit alles komt haar kwaliteiten als medium zeer ten goede daarbij is zij iemand die altijd zal proberen te helpen met je groeiproces en je niet alleen maar de toekomst zal voorspellen. Een beetje hulp onderweg is altijd welkom en Mireille biedt die hulp.

Liefs, Babette.


Miep:

Hallo Mireille, Na een mooi consult bij jou in de praktijk heb ik al veel of althans een hele goede keuze kunnen maken voor mezelf, wens ook datgene wat je voorspelde in 2012 op mijn weg mag komen! Ongetwijfeld zullen we elkaar nog eens ontmoeten.
Heel veel licht en liefde voor en met alles wat je doet en voor allen die je lief zijn.

Miep


Annemarie Postma:

Mireille is een heel helder medium, maar misschien is het woord ‘transformastiecoach’ beter op zijn plek. Met behulp van haar gidsen leidt ze mensen doortastend door veranderingsprocessen, en spoort ze hen aan naar een dieper niveau in zichzelf te reiken. Niet door te vertellen wat mensen willen horen of op dat moment dénken nodig te hebben voor hun houvast. Maar door ze datgene te vertellen wat ze nodig hebben voor hun innerlijke groei, en ze te herinneren aan hun eigen macht en kracht, aan wie ze in diepste wezen zijn. Een uniek, eerlijk en liefdevol mens. Ik weet zeker dat ze voor heel veel mensen een mooie reisleidster in het leven het zal zijn.

Annemarie Postma


Miranda:

Dit was het meest bijzondere en een van de mooiste momenten die ik ooit mee heb mogen maken in mijn leven. Ik voelde me trots dat ik samen met Mireille haar geholpen hadden los te laten en over te gaan naar de andere kant. Wat kan ik nog meer zeggen dan dat ik een geweldige buurvrouw heb.
Oh ja, Mireille vertelde me ook al eerder dat mijn oma iets had met een 10. Mijn oma is gestorven op 16 september 2011 om 20.50 uur ( tien voor negen..) en we waren met tien personen in het ziekenhuis toen ze haar ogen definitief sloot…
Miranda – Zie haar verhaal bij de columns van Mireille


Ineke:

Lieve Mireille,
Op een moment in mijn leven dat ik met mijzelf echt heel diep zat en vaak dacht “is dit het nou”? ….kwam ik met jou in contact. Middels onze gesprekken heb jij mij het begin van een bewustwordingsproces gegeven. Jij hoorde mij aan en vertelde wat je ervan vond, dacht met mij mee, maar oordeelde nooit.
Stapje voor stapje begon ik inderdaad de mogelijkheden te zien ipv de onmogelijkheden.
Omdat ikzelf veranderde en duidelijk kon aangeven wat IK van het leven, relatie etc verwachtte is mijn leven ook 180 graden omgedraaid. Er zullen altijd moeilijke dingen op je pad komen….maar ja dat is het leven, het gaat erom hoe je ermee om gaat!!
Bedankt voor de fijne gesprekken die wij hebben gehad.

Ineke


Naomi Brouwer:

Beste Mireille,  Zoals je weet ben ik langere tijd opzoek geweest naar een goede paragnost, die mij verder kon helpen.  Tijdens ons eerste gesprek had jij aan een half woord genoeg. Jij hebt mij de juiste gereedschappen aangereikt en met jouw energie de nodige inzichten gegeven de “boel” een positieve zwaai gegeven. Deze ommekeer betekend enorm veel voor mij (ons) en ik ben je zeer dankbaar!  Ik houd je op de hoogte van alle positieve ontwikkelingen want ik twijfel er niet aan dat blijven komen!

Nogmaals dank je en veel succes met je praktijk! Veel liefs, Naomi (en Co. ;))


 Sophia Berkati:

Mireille, heel, heel erg bedankt voor het consult gisteravond. Helemaal top was het! Ik heb de dingen gedaan die je me geleerd hebt en volgens mij zijn de dingen waar we last van hadden, nu weg. En anders doe ik het gewoon nog een keer:-))Ik wens je ontzettend veel succes met deze site en de consulten!

Groeten, Sophia


 El:

Beste Mireille,Ontzettend veel dank voor je email consult!!Ik ben erg onder de indruk over wat jij erin hebt gezet.Wat ik zo fijn vindt is dat je zo heerlijk eerlijk bent over mij.Ik herken mezelf helemaal in wat jij schrijft.Hier heb ik echt wat aan en ga er mee aan de gang.Nogmaals dank voor je tijd en energie die je er in gestoken hebt!Ik ben er echt heel erg blij mee.

Lieve groet,
El


Wendy:

Lieve Mireille dankzij jou zijn er weer wat puzzelstukjes op zijn plaats gevallen bijzonder dat je zoveel weet zonder mij te kennen. Helaas klapte mijn internet verbinding opeens weg, maar ook dat moest misschien zo zijn ik zal je goede raad opvolgen en er proberen goed mee om te gaan bedankt voor al je lieve advies ik zal het je laten weten hoe het verder gaat.

Liefs Wendy


 El:

Ik heb een belafspraak met Mireille gehad en na de afspraak heb ik alle informatie even laten bezinken. Nu twee dagen later merk ik hoeveel hele handige handvaten ik gekregen heb waar ik heel erg blij mee ben!! Het geeft me net dat duwtje dat ik nodig heb en ga alles toepassen want het voelt goed. Mireille dank voor je lieve woorden en betrokkenheid. Je bent een lieve vrouw en goed in je werk!

Liefs El


Sharmila:

Lieve Mireille,Dank je wel voor je steun en duidelijke antwoorden. Ook dat je 2 x heb kunnen voorspellen dat ik zwanger ben. Praten met jou doet mij dag altijd goed. Dank je nogmaals voor alles wat je voor mij hebt kunnen betekenen.

Veel liefs, Sharmila


Thea:

hoi mireille, ongeveer een jaar geleden kwam in contact met jou, ik kon en durfde iemand niet los te laten. Jij vertelde mij dat er een dag kwam en het helemaal klaar zou zijn ik geloofde het niet nu een jaar later is het echt klaar. Tevens vertelde jij mij dat er een andere man op mijn pad kwam en inderdaad die kwam er.

Liefs, Thea


Moniek:

Lieve Mireille,Heel hartelijk dank voor al je zuivere waarnemingen. Alles wat je zegt valt steeds op z’n plaats en daar word ik erg blij van. Ik heb je net gesproken en ik kan er weer op vertrouwen dat je voorspellingen uit gaan komen.Ga zo door!

Liefs, Moniek


Bert C.:

Lieve Mireille,De eerste keer dat we elkaar persoonlijk spraken in Badhoevedorp bevestigde je mij wat je al eerder had voorspelt nl. wat mijn uiteindelijke letselschade uitkering zou worden. Met vreugde kan ik je nu vertellen dat het bedrag deze week nog zal worden uitgekeerd. Ik had er altijd wel op gehoopt maar nooit echt in geloofd maar toch heb je het bij het rechte eind gehad waarvoor nogmaals mijn hartelijke dank. Ook leuk dat ik je vandaag nog gesproken heb.

Lieve groetjes,
Bert


Sharmila:

Lieve Mireille, Het is al een poos geleden dat wij telefonisch contact hebben gehad. Bij deze wil ik je bevestigen dat jij de bevallingsdatum zeer correct had. Mijn meisje is geboren op 27 januari 2011. Wij beiden maken het goed.
Dank je wel voor al de steun tijdens mijn zware tijd.


Karima:

Dag Mireille,Grote merci voor je healing, zuiver advies en eerlijkheid!Keep up the good work!!!
Angel BlessingsFrom my heart, K


Nico:

beste Mireille.Precies op de dag af is de eerste fase van jou voorspelling uitgekomen. heel benieuwd naar de rest. er zijn een hoop vragen gerezen maar als het goed is krijg ik daar de komende 4 weken antwoord op.vind het echt knap dat je zo nauwkeurig kan zijn met de tijd. het is niet de eerste keer dat je het bij mij goed had.
Bedankt!


Lisanne:

Beste Mireille,
Bedankt voor je snelle email consult.er zijn een hoop puzzelstukjes op zijn plek gekomen!
Heel erg fijn.

Liefs,
Lisanne


 Antoinetta:

Dag Mireille,
Dank je voor je e-mail consult.Een waardevol consult!Jij en niet te vergeten je gidsen, hebben diepgaande processen ( diepe lagen) kunnen aangeven (laten zien).Dat op zich is al heel waardevol en bijzonder.Ik herken hier veel in, en ga er zeker naar kijken en waar nodig….aan werken. Ik zou Antoinetta niet zijn als ik dit niet zou doen, in liefde naar mijzelf en daardoor naar de ander.Verder zal ik zien hoe ook de rest zich zal gaan ontwikkelen.

Bedankt!

Liefs,

Antoinetta