Vooruitzichten Tarot Astro Sterrenbeelden MAART 2023

Hier vind je de algemene maandvooruitzichten voor de maand MAART 2023 op video. Mireille legt regelmatig de kaarten voor alle sterrenbeelden om inzicht, vooruitzicht en inspiratie te geven voor iedereen die hier interesse in heeft. Veel plezier met deze jaarvooruitzichten. Delen staat je uiteraard vrij.

Wil jij weten wat MAART 2023 voor jou zal brengen op het gebied van liefde en relaties en de relatie met jezelf? Mireille heeft door middel van haar tarot en Lenormandkaarten, helderziende en vooruitziende waarnemingen als medium, paragnost voor alle sterrenbeelden januari 2023 bekeken.

Mireille vind het naast haar voorspellingen ook erg belangrijk om jou bewust te maken van je eigen invloed op zaken, de wet van aantrekking, manifesteren, visualiseren, het verhogen vakje eigen trilling en het beïnvloeden van jouw mindset en het maken van eigen keuzes.

Laat je verassen, inspireren met deze vooruitzichten op sterrenbeeld gericht voor de maand Augustus 2022. Mireille leest alle reacties en waardeert deze enorm! Dit geeft haar erg veel energie, inspiratie en motivatie om deze video’s voor iedereen te blijven maken.

DUS :🙏 LIKE ~ DEEL ~ ABONNEER (gratis) 🙏 je op dit kanaal en wil je geen video meer missen? Zet dan ook je notificatie belletje aan!

Deze video’s worden je aangeboden door: www.puurmedium.nl www.mireilleweetmeer.nl

Voor een direct telefonisch consult ga je naar www.puurmedium.nl of  zie hier de mogelijkheden voor een persoonlijk consult met Mireille.

TIP 1: Meer weten over de maancyclus en hoe je je daar beter op kunt afstemmen? Klik hier!

TIP 2: Schrijf mee, terwijl je naar jouw maandlegging 2023 kijkt! 

TIP 3: Kijk ook eens naar je Maanteken of Ascendantteken in de video’s. Weet je niet wat jouw Maanteken is? klik dan op deze link en bereken er je Ascendant en/of in welke tekens de planeten in je horoscoop staan.

Ram:

Stier:

Tweelingen:

Kreeft:

Leeuw:

Maagd:

Weegschaal:

Schorpioen:

Boogschutter:

Steenbok:

Waterman:

Vissen:

Lenormand Online Training uitleg

Tarot Online Training uitleg