Tarot training

Mireille Weet Meer

Leer Tarotkaarten duiden:
Start Level 1 : 4 september 2023

Tarot Master

Stap in de fascinerende wereld van de tarot met onze meeslepende cursus van 40 video’s! Laat je volledig begeleiden door praktische instructies voor het interpreteren van alle kaarten en krijg diepgaande inzichten in diverse leggingen.

Je reis begint met De Dwaas, de perfecte introductie tot de grote arcana. Vervolgens dompelen we je onder in uitgebreide video’s die op diverse manieren de geheimen van de grote arcana onthullen. Je zult versteld staan van de verborgen betekenissen en symboliek die deze kaarten bevatten voordat je zelf aan de slag gaat met kaartleggingen.

Maar dat is nog niet alles! Ontdek de intrigerende connecties tussen de grote en kleine arcana, waardoor je intuïtief leert duiden. Na het verkennen van de kleine arcana onthullen we ook de mysteries van de hofkaarten, en dit wordt allemaal in eenvoudige verbanden met de elementen uitgelegd.

Tijdens deze boeiende reis zul je leuke persoonlijke opdrachten voltooien die je bewustzijn verdiepen. En wanneer je eenmaal vertrouwd bent met de basis, ga je oefenen met het complete tarotdeck en het Keltisch Kruis. Als je deze uitgebreide training volgt, ben je op weg om een ware tarotmeester te worden. Bereid je voor op een reis vol mysterie, zelfontdekking en wijsheid!