Tarot training

Mireille Weet Meer

Leer Tarotkaarten duiden:
Start Level 1 : 4 september 2023

Tarot Online Class level 1

Altijd al willen leren hoe je de Tarotkaarten kunt leggen en wat dat nu allemaal betekent?

Wellicht heb je mij al vaker op bijvoorbeeld You tube bezig gezien, wel eens een consult van mij gehad of wat dan ook en wil jij dat ook kunnen?

Start Level 1 –  maandag 7 November ’22 +/-
Level 1:
Uitgebreid Grote arcana, basis-numerologie, Basis- elementen om kleine arcana te leren duiden, verschillende eenvoudige leggingen.

Start Level 2 – verwacht media november/december 23
Hofkaarten, Elementen, Kleien arcana, Planeten & Sterrenbeelden, Numerologie, uitgebreidere leggingen duiden.

Kijk de video hiernaast voor uitgebreide toelichting over deze rijke training.

Tarot, wat is dat nou? Met tarot kun je de mooie dingen ontdekken. Je krijgt psychologische en spirituele inzichten in jezelf, de ander en diverse andere verschillende situaties. Tarot en astrologie zijn ook aan elkaar verbonden. Ben je nog niet bekend of een klein beetje bekend met de Tarot kaarten en zou jij je graag echt willen door ontwikkelen? Vind je het fijn om dat met een groep gelijkgestemde in een een veilige besloten groep te leren?

Ik leer je in deze Online Class in een veilige besloten (facebook)groep (Je hebt dus wel een facebook-account nodig) stap voor stap de tarot duiden, begrijpen en leggen. We gaan aan de slag met verschillende legmethodes. Jij kunt dus einde van deze Online Class een echte Tarot kaartlegging doen voor vrienden en familie maar ook een echte legging voor je eigen klantenkring als je al een spirituele praktijk hebt.

Wie weet schuilt er wel een echte Tarotist in jou! Daag jezelf uit en verras en vooral ontwikkel je verder jezelf met deze Online Class!

In 3 termijnen betalen is mogelijk, Schrijf je dan in via whats app. Het nummer staat bij contact.