2024 Voorspellingen door Mireille van Rijn: Een Blik op Politiek, Astrologie en Numerologie

2024 Voorspellingen door Mireille van Rijn: Een Blik op Politiek, Astrologie en Numerologie

Ontsluier de Toekomst van 2024 met Mireille van Rijn: Een Tijdperk van Onvoorspelbare Wendingen en Numerologische Invloeden

Duik in de intrigerende wereld van toekomstvoorspellingen met Mireille van Rijn, een vooraanstaand medium, helderziende, tarotlezer en astroloog. In de decembereditie van ParaVisie Magazine, die op 15 december 2023 uitkomt, wordt een tipje van de sluier opgelicht over haar uitgebreide kijk op 2024. Nu onthult ze op haar website een exclusieve en volledige kijk op de potentie van het komende jaar.

2024: De Invloed van Nummer 8 in Numerologie en Astrologie Het jaar 2024 staat in het teken van het numerologische nummer 8, bekend om zijn kracht, evenwicht en transformatiecapaciteiten. Dit getal symboliseert succes, materiële welvaart en doeltreffend leiderschap. Het jaar belooft materiële en financiële groei, waarin toewijding en vastberadenheid hun vruchten afwerpen.

Vanuit astrologisch perspectief markeert 2024 een belangrijke verschuiving met Pluto’s transit van Steenbok naar Waterman, wat leidt tot aanzienlijke sociale en wereldwijde veranderingen, kenmerkend voor revolutionaire ideeën en technologische vooruitgang.

Belangrijke Politieke Ontwikkelingen:

 • “Wilders maakt indruk als premier” – Een astrologische kijk op de veranderingen in de Nederlandse politiek.
 • Internationale spanningen en bondgenootschappen: observaties van Europa’s oostgrens en de globale politieke arena.

Opvallende Voorspellingen:

 • “Poging tot aanslag op Poetin faalt” – Onthullingen over geopolitieke verrassingen.
 • “Essent nabij een crisis” – Onverwachte economische en zakelijke wendingen.
 • “Incident betreft Max Verstappen” – Onthullingen in de sportwereld.

Impact op de Sterrenbeelden: Ieder sterrenbeeld, van Ram tot Vissen, zal de invloed van Pluto’s transit en het nummer 8 op hun eigen manier voelen. Leeuw en Waterman krijgen speciale aandacht, terwijl Steenbok een periode van reflectie en herstructurering tegemoetziet. Klik hier voor jouw specifieke sterrenbeeldvoorspelling voor 2024.

Voor alle sterrenbeelden is 2024 een jaar van krachtige energieën en aanzienlijke veranderingen. Het is een moment om de mogelijkheden te grijpen die de energie van nummer 8 biedt en om klaar te staan voor de veranderingen die de transit van Pluto in Waterman met zich meebrengt.

Mireille’s voorspellingen, geschreven op zondag 26 november 2023 en ingeleverd op 27 november 2023 bij de redactie het ParaVisie Magazine, bieden een gedetailleerd inzicht in 2024, van nationale politiek tot mondiale gebeurtenissen. Haar bijzondere gave biedt een inkijk in de meest opmerkelijke gebeurtenissen van het komende jaar.

Of je nu inzichten zoekt voor je persoonlijke leven of een vooruitblik wilt op het komende jaar, ons team van deskundige astrologen, kaartlezers, mediums en helderziende coaches op PuurMedium.nl staat klaar voor persoonlijke telefonische consulten. Laat 2024 het jaar zijn waarin je jouw volledige potentieel benut!

Politieke ontwikkelingen in Nederland in 2024

Ik heb gekeken naar de hoofdrolspelers van de belangrijkste partijen. Daar kwam het volgende naar voren:

Dilan Yesilgoz heeft net als Caroline van der Plas haar zon in het teken Tweelingen staan. Frans Timmermans heeft zijn zon in Stier staan. Geert Wilders heeft zijn zon in het analytische teken Maagd en Pieter Omtzigt heeft de zon in Steenbok staan. Ze liggen allemaal heel dicht bij elkaar.

De reden dat ik hiernaar kijk is de uitwerking op elkaar. “Eigenlijk zou deze groep perfect samen kunnen werken met hun eigenschappen als zij nader tot elkaar zouden komen. Drie mannelijke aardetekens die op hun eigen manier staan voor wat ze wensen. En twee heel communicatieve vrouwelijke energieën die kunnen verbinden en verbanden kunnen leggen.”

Drie partijen zijn aan het kijken of zij toch Geert Wilders en zijn Partij voor de Vrijheid kunnen uitsluiten. Ik zie hier de energie van Omtzigt, Timmermans en Yesilgoz naast elkaar liggen. De ‘slang’ ligt daaronder wat mij vertelt dat er iets bekokstoofd wordt om van Wilders af te komen. Boven het hoofd van Yesilgoz ligt de ‘kist’. Dat betekent een afsluiting en een verlies en dat ligt er ook voor Timmermans. Bij hem ligt het ‘kruis’.

Ik zie onderaan de legging Wilders liggen. Er zijn knopen die doorgehakt gaan worden. Het kost hem gigantisch veel energie en hij heeft met bepaalde oneerlijkheid te maken.

Als we kijken naar Caroline van der Plas, zij staat open voor alle vernieuwingen en veranderingen. Ze wil graag haar stem hebben in de politiek en dat zal ook gebeuren. Dit geldt ook voor Omtzigt. Deze 2 partijen gaan een grote rol spelen in de formatie. Als ik dan kijk naar zowel Timmermans als Yesilgoz. Zij denken erover na om het bijltje erbij neer te gooien. Zij hebben de neiging om weg lopen van dit verlies.

“Pluto gaat binnenkort in Waterman en dat heeft een enorm effect op wat er gaat gebeuren. Pluto ging terug in Steenbok en het kabinet viel in 2023. Er volgt komend jaar en de jaren erop een grote revolutie, andere machtsverhoudingen en ook verbroedering. Voor verbroedering zal er eerst strijd moeten zijn om nader tot elkaar te kunnen komen. Er moet een enorme verandering plaatsvinden en daar zijn altijd bepaalde pionnen voor nodig. Het roer gaat om.”  Dat Wilders is gematigd moge duidelijk zijn en dat heeft hem duidelijk geen windeieren gelegd. Hij heeft het grote plaatje al in beeld en zijn doel is in zicht. En dan zie ik vanuit de Tarot eigenlijk echt leiderschap, knopen doorhakken, rechtvaardigheid en eerlijkheid. Wilders durft eerlijk naar alles te kijken. Zijn zon staat in Maagd. Dat betekent eerlijkheid, zuiverheid, rechtvaardigheid maar ook kritisch naar anderen en naar zichzelf. Zijn ascendant is Schorpioen, dus hij doorvoelt alles. Hij kan heel fel uit de hoek komen. Soms ook gecontroleerd ‘ongecontroleerd’ de vinger op zere plekken leggen.

Geert Wilders heeft zich heel erg verbonden met zijn innerlijk weten en vertrouwt op zijn intuïtie. Kracht bij tegenslag zie ik hier liggen. Nieuwe plannen die gemaakt gaan worden. Wat ik ook zie is dat uiteindelijk een hele mooie coalitie gevormd kan gaan worden. Maar ook zie ik dat Yesilgoz, Omtzigt en Timmermans het liefst kijken of ze samen iets anders kunnen bewerkstelligen. Vandaar hun ‘kont tegen de krib’ gedrag.

Geert Wilders zal premier van dit land worden, niet linksom dan rechtsom. Caroline van der Plas doet mee en Pieter Omtzigt uiteindelijk ook. Frans Timmermans wil zogenaamd in de aanval  maar daar blijft het bij. Hetzelfde geldt voor Dilan Yesilgoz. Beiden denken aan een functie elders.

Nederland zelf zal kracht bij tegenslag krijgen. Ondernemen wordt ook weer wat eenvoudiger gemaakt. De economie wordt gestimuleerd en er komt meer bestaanszekerheid voor de mensen. Dat ligt pal naast Geert Wilders, daar gaat hij zich hard voor maken. Hij wil met oplossingen komen en ik zie dat Caroline van der Plas hier ook een hele grote rol in gaat spelen.

Dilan Yesilgoz maakt een terugtrek beweging om onrust te zaaien en om te kijken of ze met andere partijen iets overeen kan komen. De ‘slang’ ligt ook onder haar, dat wil zeggen dat aan het kijken is hoe ze dit kan bewerkstelligen. Ze probeert de formatie te beïnvloeden op haar manier, maar ook daar verliest zij en dat onderschat ze nu nog.

Op bestaanszekerheid ligt groei en dan zie ik de oplossingen, gesprekken met de overheid en dat heeft ook met detoeslagen affaire te maken. Pieter Omtzigt gaat daar leiding en controle over nemen. Die gaat zorgen dat weer zo snel mogelijk de schade hersteld wordt, voor zover mogelijk. Financieel worden er nieuwe keuzes gemaakt. De kinderopvang gaat veranderen. Ook zal er gekeken worden naar ‘werken loont’. Er gaan ook bepaalde geldstromen potdicht.

Er wordt veel meer voor ons eigen land gekozen. Er komen ook opstanden of situaties richting Europa zelf. Daar komen nog allerlei stagnaties. Het asielbeleid gaat veranderen. De bezem gaat er door en er komt strengere regelgeving. Ook worden bepaalde asielzoekers/vluchtelingen herbeoordeeld. De ‘gelukszoekers’ die zich hier misdragen worden het land uitgezet.

Wat betreft de werkgelegenheid, zie ik dat er nog wat faillissementen aankomen van grotere bedrijven. Er komt Essent bij mij door, maar ook andere energiebedrijven vallen door de mand door het omzeilen van regels en hanteren van onterechte tarieven. De overheid grijpt opnieuw in tot opluchting van het volk. Ook een grote winkelketen gaat op de fles waar veel mensen van schrikken.

Geert Wilders heeft plannen met Pieter Omtzigt. Omtzigt krijgt namelijk hele belangrijke taken. Geert Wilders ziet de mogelijkheden van Caroline van der Plas en Pieter Omtzigt en laat hen de tegengeluiden zijn voor een correcte balans. Hij is voornemens het tegendeel te bewijzen van alle vooroordelen. Los van de controle over een aantal zaken dat er naar waarheid gehandeld gaat worden. Wilders gaat korte metten maken met gekonkel en zaken die niet transparant zijn. Hij is nu aan het analyseren hoe hij dit aan gaat pakken. Hij wil het beleid in samenwerking met andere partijen om gaan gooien naar een goed, integer verhaal. Veel mensen in Nederland hebben een mening over Wilders en dat beeld gaat hervormd worden. Veel mensen vertrouwen hem in eerste instantie niet, maar uiteindelijk kan hij voor verrassingen gaan zorgen. Hij blijkt een hele goede, eerlijke leider te kunnen zijn die heel direct is, recht door zee met een no nonsens mentaliteit.

Wilders is ook op zoek naar oplossingen, overeenkomsten en samenwerking. Er liggen nog wat blokkades, maar dat heeft vooral met Timmermans en Yesilgoz te maken. Daar maakt hij op zijn ‘Wilders’ korte metten mee. Hij laat zich door hen niet aan de kant zetten. Hij is nog nooit zover gekomen, dus hij gaat zorgen dat hij een coalitie gevormd kan krijgen, hoe dan ook. De politiek wil ook nieuwe overeenkomsten met Europa sluiten. Waar dit over gaat kan ik nog niet bij. Maar er liggen in ieder geval nieuwe overeenkomsten.

Ik zie ook dat Caroline van der Plas nieuwe overeenkomsten gaat sluiten. Caroline gaat ook bepaald vertrouwen herstellen bij  niet alleen boeren maar bij nog veel meer mensen. Dan zie ik dat er nog zaken naar boven gaan komen uit het verleden over Rutte. Er komen dingen naar boven met het thema ‘een slecht geheugen’, zullen we maar zeggen. Dan wordt ook duidelijk waarom Mark Rutte nu pas is vertrokken na het vallen van het kabinet en ineens ook die keuze heeft gemaakt. Wat er allemaal niet klopt komt boven water.

Er is veel angst voor Geert Wilders maar dat hoeft niet. Ik zie hier het ‘boek’ liggen, een hele nieuwe start en hij gaat ervoor. Hij gaat het commitment aan. Hij gaat de leiding nemen en mensen zullen echt verrast gaan worden door hem.

Ik blijf Yesilgoz maar zien en het willen vertrekken en Timmermans houdt nog even de schijn op, maar ik heb dus niet het gevoel dat hij blijft. Pieter Omtzigt gaat groeien en eigenlijk betreurt hij het helemaal niet dat hij niet de grootste partij is geworden. Hij is echt heel blij met wat hij tot nu toe bereikt heeft. Nu kan hij op zijn eigen tempo in zijn rol gaan groeien en hij gaat ook echt wel heel veel dingen veranderen. De balans komt er met Geert Wilders, Pieter Omtzigt en Caroline van der Plas en volgens mij komt er nog een partij bij die onverwacht verrassend goed zal uitwerken.

Er is een groot tekort in de schatkist, daar gaat toch wel weer geluk op komen. Er komen dingen even goed boven water. Ik krijg meevallers door voor de schatkist. Ik sluit ook niet uit dat we toch weer eigen gas gaan pakken en de schatkist gaan vullen. Groningen wordt ook weer opnieuw opgepakt en op de juiste manier aangepakt. Er komen veranderingen en betere vergoedingen en er wordt één en ander rechtgezet. Zo goed als dat kan. Ik zie ook nog meer mensen vertrekken uit de politiek.

Er ligt groei en stabiliteit op de huizenmarkt. Er komen oplossingen voor de huisvesting, maar dat gaat nog even duren. Er wordt aan gewerkt en dan gaat het ineens in een stroomversnelling. Huizenprijzen blijven niet zoals ze nu zijn, want die gaan zakken. De hypotheekrente gaat omhoog net als andere rentes. En vervelend genoeg komen er ook weer mensen in problemen door hoge leningen met betrekking tot huisvesting. Dan komt er nog een schandaal naar boven vanuit een Nederlandse bank. Ik kreeg Rabobank door maar er is nog een andere bank bij betrokken.

Er komt een nieuwe harmonie in Nederland en wat ik ook zie is dat Geert Wilders echt bereid is om water bij de wijn te gaan doen om de premier van het land te gaan worden. Hij weet ook exact hoe hij dat moet bereiken. Het wisselgeld wat hij in gaat leveren vindt hij prima. Omdat hij beseft dat dit een andere functie gaat zijn.

Misleiding met geld gaat naar boven komen. Belasting, daar ligt geld bij. Ik gaf net al aan dat er meevallers aankomen. Ik weet nog niet helemaal waar die vandaan komen, vermoedelijk gas, maar er is nog iets waar Nederland een smak geld mee kan verkrijgen.

Er komt ook lastenverlichting aan voor mensen, maar op een andere manier. Er komen veel nieuwe bedrijven bij. En naast Geert Wilders ligt de ‘maan’, de ‘zeis’, de ‘slang’ en ook Mark Rutte.  De ‘lelie’ staat ook voor een luchtteken en Mark Rutte is Waterman. Daarnaast staat deze kaart ook voor een hogere macht zoals een koning, rechter, minister president etc. Dan zien we eigenlijk dat die zaak ook naar boven gaat komen. De sporen die achtergelaten worden komen aan het licht en Wilders gaat met bepaalde illusies afrekenen. Hij gaat het tegendeel bewijzen. Openbaar komen dingen aan het licht, zodat er echt een hele nieuwe start gemaakt kan worden.

Nogmaals, ik zie verschillende politici de politiek in 2024 ook weer verlaten. Caroline van der Plas gaat een grotere rol innemen dan we nu misschien denken.

Bij Frans Timmermans zie ik niet zulke hele mooie dingen. Het lijkt wel of hij een plan heeft, maar dat het hem niet gaat lukken. Zijn emoties breken hem op en mensen haken af.  Verschillende partijen zijn bereid samen te werken maar hun lijsttrekkers niet. Deze komen dan voor een keuze te staan, omdat partijen toch gehoord en gezien willen worden.

Ik zie oplossingen voor bedrijven waardoor zij weer beter kunnen floreren. Zij hoeven minder rekening met allerlei ingewikkelde wetgeving te houden. Er gaan wetgevingen veranderen omtrent belasting en ondernemen. Er gaan zaken met erfrechten veranderen en er komen nieuwe regels voor ‘niet Nederlandse‘ bedrijven. Mensen krijgen weer hart voor de politiek en meer vertrouwen. Dit nieuwe begin ligt heel positief. Echter, het gaat niet zonder slag of stoot geregeld worden. Er komt veel meer (financiële) stabiliteit. Het lijkt ook wel of er vanuit Europese regelgeving naar gekeken gaat worden. Er zijn contracten/overeenkomsten die deels teruggedraaid gaan worden en er worden hier opnieuw afspraken over gemaakt. Hoe we daar anders mee om kunnen gaan. Ik zie geen nexit of exit. Ik zie ook nog een poging tot aanslagen op Wilders wat naar buiten komt. Maar dit wordt verijdeld.

Conclusie: Gerichte gesprekken en oplossingen. Strijd die erover gevoerd gaat worden en een blokkade die er nu nog heel duidelijk ligt. Maar door die gesprekken gaat het opgelost worden. Er komt een hele nieuwe vorm van politiek met meer transparantie en openheid.

Klimaatgekte neemt af

Vreemd genoeg was het klimaat, zo nadrukkelijk in het nieuws het afgelopen jaar, niet het meest voorname verkiezingsthema. Of we daar erg rouwig om moeten zijn, waag ik te betwijfelen. Klimaat is immers de nieuwe religie waarmee overheden en gezaghebbers achter de schermen macht over het volk willen houden. Natuurlijk moeten we zorgvuldig met Moeder Aarde omgaan, dat weet iedereen. Maar de theorie achter die zogenaamde door mensen aangedreven klimaatverandering blijkt helemaal niet te kloppen. Kijk terug in de historie en klimaatverandering blijkt van alle tijden. De woestijn was ooit de zeebodem en vice versa. De gekte zal er de komende tijd wel wat afgaan gelukkig, maar maatregelen ten behoeve van het milieu blijven, óók gelukkig, gewoon genomen worden. Het weer gaat ondertussen gewoon zijn gang en dat leidt, zoals ieder jaar, tot problemen wereldwijd. Zo wordt er als gevolg van overstromingen een heel dorp weggevaagd, vindt er grote sneeuwval plaats in Nederland en Europa, gevolgd door een warme zomer met droogte. ‘Geen leidingwater gebruiken voor planten buiten’, zo hoor ik gezegd worden. Maar wisselvallig als het weer is, komen ook wekenlange regenperiodes voor die tropisch aandoen.

Varia

Wat Mireille verder in de sterren en haar kaarten las:

 • Biden verdwijnt van het toneel. Trump gooit hoge ogen, evenals een vrouwelijke nieuwkomer die ‘een lijntje’ met voormalig president Obama heeft.
 • Max Verstappen wederom wereldkampioen Formule 1. Maar hij krijgt ook een heftig ongeluk.
 • Koningshuis in opspraak. Politiek wil meer transparantie of de monarchie helemaal afschaffen. Dat laatste zie ik er, in 2024 althans, niet van komen.
 • Kwetsbare gezondheid Beatrix, complimenten voor (de groei van) Amalia. Willem-Alexander bekent kleur wat betreft zijn grootvader, over wie er steeds meer onthuld wordt.
 • Nieuwe liefdes voor Bridget, Rachel Hazes, Gordon en Fred van Leer.
 • Er worden verrassende oudheidkundige vondsten gedaan die een nieuw licht op onze geschiedenis werpen.
 • Nieuw medicijn voor HIV.
 • Soa’s bezig aan opmars. Gratis zelftesten om testdrempel weg te nemen.
 • Nieuw virus steekt de kop op.
 • De gevolgen van de vaccinaties worden steeds duidelijker. Zal nog veel strijd geven.
 • Een groot drugsnetwerk wordt in Nederland na jaren van onderzoek opgerold.
 • Er komt een gruwelijke moord, waarbij ook een kindje betrokken is, groot in het nieuws.

Het Jaar 2024: De Kracht van Nummer 8 in Numerologie en Astrologie

Welkom in 2024, een jaar dat numerologisch wordt gedomineerd door het getal 8. In de numerologie staat de 8 bekend om zijn kracht, balans en potentie voor transformatie. Dit getal symboliseert succes, materiële rijkdom en effectieve leiderschap. Het draagt een energie van ambitie, doorzettingsvermogen en eerlijkheid. Voor velen kan het een jaar van materiële en financiële vooruitgang betekenen, waarin hard werken en vastberadenheid worden beloond.

Astrologisch gezien markeert 2024 ook een significante verschuiving. Pluto, de planeet van transformatie, verschuift definitief van Steenbok naar Waterman. Deze verschuiving brengt een periode van grote sociale en wereldwijde veranderingen, vergelijkbaar met gebeurtenissen zoals de Franse Revolutie, toen Pluto voor het eerst werd ontdekt terwijl het in Waterman stond. Dit wijst op een tijd van revolutionaire ideeën, technologische vooruitgang en het doorbreken van oude structuren.

Invloed op de Sterrenbeelden

 • Ram tot Vissen: Elk teken zal de invloed van Pluto’s transit en de energie van het numerologische getal 8 op unieke wijze ervaren. Ram kan bijvoorbeeld een tijd van carrière-groei en nieuwe kansen zien, terwijl Kreeft zich kan concentreren op het bouwen van veiligheid en stabiliteit in relaties en financiën.
 • Leeuw en Waterman: Speciale aandacht gaat uit naar Leeuw en Waterman, die direct geconfronteerd kunnen worden met de noodzaak om oude patronen te doorbreken en nieuwe wegen in te slaan.
 • Steenbok: Voor Steenbok, die net een lange periode van Pluto-transit heeft afgesloten, kan dit een tijd zijn van reflectie en herstructurering, waarbij de lessen van de afgelopen jaren worden geïntegreerd.

2024: Een Jaar van Kracht en Verandering Voor alle sterrenbeelden belooft 2024 een jaar te worden van krachtige energieën en significante verschuivingen. Het is een tijd om de kansen te omarmen die de energie van het getal 8 biedt en om voorbereid te zijn op de veranderingen die Pluto in Waterman met zich meebrengt.

Of je nu op zoek bent naar inzicht in je persoonlijke leven of een blik wilt werpen op wat het nieuwe jaar je brengt, ons team van ervaren astrologen, kaartleggers, mediums en helderziende coaches bij PuurMedium.nl staat klaar om je te begeleiden met een persoonlijk telefonisch consult. Laat 2024 het jaar zijn waarin je jouw potentieel volledig benut!

Wil  graag een persoonlijk consult en weten wat 2024 voor jou gaat betekenen of behoefte aan diepgaande persoonlijke inzichten? Klik hier voor alle consultmogelijkheden.