Blog - laatste nieuws

Sluiting 21 december ’21 tot 6 januari ’22

Beste bezoeker,

I.v.m. een kleine operatie aan mijn vinger is de praktijk is gesloten tussen 21 dec ’21 en 6 januari ’22. Alle nu reeds gemaakte afspraken kunnen gewoon doorgaan. En in overleg kan ik kijken of ik u voor die tijd nog kan plaatsen in mijn agenda voor de praktijk of telefonisch. Alle aanvragen voor kwartaal en jaarreadingen op audio die nu al gedaan zijn zullen indien mogelijk voor de 21e geleverd worden. Ik streef er naar alle nu aangevraagde kwartaal en jaarreadingen voor de 21e aan u te hebben geleverd.

U kunt uw aanvragen wel gewoon doen, deze worden echter vanaf 6 januari weer opgepakt.
Kwartaal en jaarreadingen gaan van maand tot maand dus maakt u zich geen zorgen of stuur een whats app voor overleg. Mocht ik eerder aan het werk zijn dan zal dit bericht zijn verdwenen.

Ik wens u hele fijne kerstdagen en een prachtig, sprankelend en gezond 2022 toe!

Hartelijke groet,

Mireille van Rijn

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *